OVER coaching

Coaching brengt je in contact met jouw eigen gevoel en kracht. Je krijgt het stuur van je leven en/of loopbaan weer in handen..... en die handrem mag er écht vanaf, want dat is pure verspilling:-)! Bewustwording is een belangrijke sleutel tot jouw vrijheid.  

De coaching is o.a. gericht op: 

  • Autonoom kiezen, leven en werken
  • Werk maken van je verlangen
  • Doorbreken + oplossen van (niet zichtbare) patronen
  • Benutten van authentieke en intuïtieve talenten
  • Leren begrenzen
  • Stress, (ont)spanning en vitaliteit
  • Zelfbeeld en onzekerheid 
  • Doelen sneller bereiken
  • Verankering in de praktijk

Jij staat centraal in de coaching. Alles is met elkaar verbonden en daarom is er ruimte voor werk- alsook privé-gerelateerde vragen. 

ster_zwart.png

LIFE COACHING

Afhankelijk van jouw persoonlijke vraag raakt life coaching aan het maken van keuzes, zingeving en het verkrijgen van overzicht en balans in werk/privé. Misschien loop je al wel (te) lang rond met een overvol 'bordje'? Of vraag je je af hoe uit die burn-out te komen? Ook bij thema's als zelfvertrouwen, kracht & kwetsbaarheid, negatieve emoties of voor jezelf leren kiezen ben je bij Buro Energieq aan het juiste adres. 

ster_zwart.png

loopbaancoaching

Wil jij graag weten welke baan echt bij jou past? Wil je de volgende carrière-stap zetten? Wil jij jouw hart volgen en je droombaan vinden of zelf vormgeven? Wil je meer voldoening uit je werk halen en in je kracht komen? Mogelijk ben je (on)gevraagd jouw baan verloren? Buro Energieq heeft veel ervaring met loopbaancoaching, mobiliteitsbegeleiding en outplacement.  Via een individueel maatwerktraject helpt Buro Energieq je op weg om met meer passie en energie aan het werk te gaan.  

AANPAK

We starten met een intake-gesprek om jouw hulpvraag helder te formuleren. Ik maak een inschatting hoeveel sessies er nodig zullen zijn, schrijf een compact voorstel en de aanpak stemmen we onderling af. Vervolgens gaan we aan de slag!  Coaching vindt in principe plaats in mijn praktijk te Barchem. Ruimte voor evaluatie en feedback is er altijd. Als je op dit moment ergens tegen aanloopt en niet perse een traject wilt, kun je ook gewoon los een coachingsessie afnemen.   

veldbloemen.jpg

Puur maatwerk en een veilige, oordeelvrije omgeving is wat je mag verwachten! Leidinggeven aan jezelf vormt de basis. Methodes waar ik onder andere gebruik van maak zijn: Flow, Films, Inzichtkaarten, Leven vanuit je verlangen, Levenslijnen, ManagementDrives, NLP, RET, Transactionele Analyse, Schrijfopdrachten, Sedona, Systemisch Werken, Visualisaties, Voice Dialogue.

Ik werk vanuit mijn hart en mijn intuïtie! Via die stroom begeleid ik je op weg naar jouw vrijheid in leven en werk.

 

Nieuwsgierig geworden? Voel je vrij om een afspraak te maken!

Wil je weten wat coaching kost? Kijk hier voor meer informatie over tarieven.