Holistische therapie

Holistische therapie staat voor alomvattend, kijkend naar het geheel. Ik help je om (weer) in balans te komen, met een gezonde samenwerking tussen lichaam en geest als resultaat.

De therapie is o.a. gericht op:

duik in de zee.jpg
  • Opheffen van blokkades (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel)

  • Verbinding maken met jouw essentie

  • Activeren zelf-herstellend vermogen

  • Ont-sluieren (belemmerende patronen en mechanismen)

Holistische therapie is een volwaardige therapie die raakvlakken heeft met mindfulness, psychotherapie, haptonomie, acupunctuur en osteopathie.

Het is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten (zoals burn-out, stress, hoofdpijn, nekklachten), maar ook op emotioneel (zoals angst, rouw, depressie, trauma-verwerking) en mentaal niveau (zoals vastgelopen zijn in het dagelijks functioneren)

Aanpak

We starten met een intake-gesprek om jouw hulpvraag helder te formuleren. Vervolgens gaan we samen aan de slag. We bekijken per consult waar je staat ten opzichte van jouw doelstelling en hoe dit voelt. Holistische Therapie vindt plaats in het buitengebied van Lochem. Soms kan één consult al heel veel waarde toevoegen. Net even dat zetje wat je nodig hebt!  

Vanuit mijn intuïtie en mijn hart hanteer ik een aanpak die passend is voor jou. Reiki vormt de basis van de therapie. Verder maak ik graag gebruik van uiteenlopende technieken, zoals: Ademhalingsoefeningen, Edelstenen, EFT, Innerlijk Kind werk, Klankschalen, MIR-methode, Remedies, Transactionele Analyse, Sedona, Systemisch werken, Visualisaties.

 

Mag ik je op weg helpen naar balans en vrijheid? Neem gerust contact met me op!  

Wat kost Holistische Therapie? Kijk bij de tarieven voor meer informatie.